Λούης Night Show: Απόψε το φινάλε της εκπομπής με ΜΕΛΙSSES και ένα show-υπερθέαμα


Απόψε, Παρασκευή 7/7/2023 στις 9 το βράδυ στον Alpha Κύπρου!


Ιt’s show time tonight! H φετινή σεζόν του ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW με παρουσιαστή τον stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη, κλείνει με ένα ζωντανό show που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου, στη Λευκωσία. Mαζί με τον Λούη και το συγκρότημα ΜΕΛΙSSES, για να να μετατρέψουν το τηλεοπτικό show σε ένα μοναδικό υπερθέαμα!

Όπως μαθαίνουμε, θα υπάρξει μια εντυπωσιακή έναρξη με τον 29χρονο τενόρο Βασίλη Κούρτη να εμφανίζεται στο πλαίσιο ενός καταπληκτικού drone show. Το opening act του, θα θυμίζει κάτι παραπάνω από μιούζικαλ διεθνών προδιαγραφών.

Συντονιστείτε το απόψε το βράδυ (7/7/2023) στις 21:00 στον ALPHA Κύπρου. 1500 θεατές θα παρακολουθήσουν ζωντανά το αποψινό υπερθέαμα. Το κανάλι μάλιστα, για τον σκοπό της μετάδοσης θα χρησιμοποιήσει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό (π.χ. spidercam ) ώστε οι τηλεθεατές να δουν εντυπωσιακά πλάνα που θα συνοδεύονται με τέλεια ποιότητα ήχου.

Πέρα από τις ΜΕΛΙSSES, στο show θα εμφανιστούν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής κωμωδίας «Το έργο που πάει λάθος». Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γεωργίδης, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Σοφοκλής Κασκαούνιας και άλλοι ηθοποιοί θα βρεθούν επί σκηνής και θα χορεύουν ( όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι) στους ρυθμούς του Χρήστου Μάστορα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές