Όμιλος Alter Ego: Καινονομεί με το αυτοδιοικητικό project "CityHub"


Ο όμιλος Alter Ego ξεκινά ένα πρωτοπόρο ενημερωτικό project με επίκεντρο την Τοπική Αυτοδιοικήση.


Από σήμερα (31/8/2023) ο Δημότης αποκτά στο διαδίκτυο ένα χρήσιμο, αξιόπιστο και αναλυτικό οδηγό, το CityHub.

Ο όμιλος Alter Ego ξεκινά ένα πρωτοπόρο ενημερωτικό project που επικεντρώνεται στις πόλεις και τις Περιφέρειες με τις οποίες ο Δημότης συναλλάσσεται. Στόχος του project, να αναδειχθούν στην επικαιρότητα τα έντονα ζητήματα της καθημερινότητας του καθενός από εμάς.

Το CityHub παρακολουθεί διεξοδικά τα γεγονότα που αφορούν στην ουσία των 13 Περιφερειών και των 332 Δήμων της χώρας. Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της επικαιρότητας γύρω από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ρίχνει φως στην επιχειρηματική ανάπτυξη, την καινοτομία, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την κοινωνική πρόνοια σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Κι όλα αυτά, με πλατφόρμα το κύρος, την αξιοπιστία, την αντικειμενικότητα και την ολοκληρωμένη ενημέρωση που χαρακτηρίζει τα μέσα του ομίλου Atler Ego.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία αναλαμβάνει να ενημερώσει με συνέπεια και ποιότητα τους Δημότες για θέματα περιβάλλοντος, βιωσιμότητας και αστικής ανάπτυξης. Το CityHub παρακολουθεί ανελλιπώς προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας και αναδεικνύει πτυχές της ζωής στην πόλη καθώς και ό,τι μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών.

Υπηρετώντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ελέγχει τη λειτουργία των πόλεων και των αυτοδιοικητικών θεσμών.

Πηγή: In.gr

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές