Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ για την απόφαση ακύρωσης μετάδοσης της Θείας Λειτουργίας από την Παναγία Σουμελά σε Βέρμιο και Τραπεζούντα.


Δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση για άλλη μια φορά να καταγγείλουμε τη διοίκηση Ζούλα – Στάγκου.


Με μια ακόμη ακατανόητη και αλλοπρόσαλλη απόφαση και ενώ όλα ήταν έτοιμα για την τηλεοπτική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου από την Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, μια ημέρα ιδιαίτερη και συγκινησιακά φορτισμένη για τον Ελληνισμό του Πόντου και όχι μόνο, τα κέντρα και τα παράκεντρα της διοίκησης αποφάσισαν την ακύρωσή της χωρίς να ενημερώσουν κανέναν. Την τηλεοπτική κάλυψη όλα τα τελευταία χρόνια την αναλάμβανε η ΕΡΤ3.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η διοίκηση της ΕΡΤ χωρίς ξεκάθαρη αιτιολόγηση αλλά με διαρροές του στυλ «λάβαμε ακριβή προσφορά» στερεί από τον Ελληνικό λαό και όλο τον Ορθόδοξο κόσμο ανά την υφήλιο μέσα από το ΕΡΤ world την δυνατότητα παρακολούθησης της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας από την Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα.

Κατά την γνώμη μας τέτοιες αποφάσεις προσβάλλουν την παράδοση του Ποντιακού Ελληνισμού.

Αργά αλλά σταθερά Ζούλας-Στάγκος αφαιρούν θεμελιώδη κομμάτια της παραγωγής της ΕΡΤ3, ώστε να επιφέρουν την πλήρη απαξίωσή της στο τηλεοπτικό κοινό.

Εσχάτως αφαίρεσαν και τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις από την ΕΡΤ3 κάνοντας ολοφάνερο αλλά όχι αποδεκτό το δόλιο σχέδιό τους.

Άραγε η Κυβέρνηση και ο εποπτεύων Υπουργός εγκρίνουν τέτοιες αποφάσεις και συμπεριφορές ;


Υπογράφουν, ο Πρόεδρος ΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ο Γενικός Γραμματέας ΛΙΑΠΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές