POLITIS GROUP: Κινητικότητα στα fm...

Ο Pride 98.6, η νέα εταιρεία και μια εν αναμονή εξαγορά.


Σε φάση αναδιάταξης φαίνεται πως βρίσκεται ο όμιλος Πολίτη, όσον αφορά το ραδιόφωνο. Από τη μια ο Pride 98.6 έχει μπει στον «πάγο», με όλους τους παραγωγούς του να έχουν αποχωρήσει και τον σταθμό να παίζει μόνο μουσική. Η διοίκηση του σταθμού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με στελέχη του χώρου για να συνεχίσει με άλλο format.

Από την άλλη ο όμιλος Πολίτη προχώρησε τον περασμένο Ιούλιο στην ίδρυση μιας νέας εταιρείας, που έχει ως μόνο σκοπό της τις «ραδιοφωνικές εκπομπές». Ο λόγος για την «HP Radio Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.» η οποία ανήκει κατά 100% στην Oceanwood Holdings Limited, εταιρεία συμφερόντων του Χάρη Πολίτη που ελέγχει μέσω άλλης θυγατρικής και τους Sfera 102.2 και Pride 98.6. Το αρχικό μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε 480 χιλιάδες ευρώ.

Στο Politis Group τέλος αναμένουν και την έλευση του Ελληνικού 93.2 από το Real Group, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Θα είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη συχνότητα αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς εδώ και δεκαετίες.


Πηγή: e-tetradio.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές