Κατατέθηκε η εκλογική αποζημίωση για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 8/10/2023

Η είδηση αφορά όσους συμμετείχαν στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές τις 8/10/2023 ως μέλη εφορευτικών επιτροπών κι όχι μόνο... 

Η κατάθεση των χρημάτων που αντιστοιχούν στην εκλογική αποζημίωση που δικαιούνται όσοι συμμετείχαν στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές στις 8/10/2023 ως μέλη εφορευτικών επιτροπών ξεκίνησε!

Ήδη, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών θα δουν στους λογαριασμούς τους το πόσο των 40€ μετά από την σχετική αίτηση που έκαναν σε ειδική πλατφόρμα της Γ.Γ.Π.Σ.

 


Αξίζει να σημειωθεί, πως σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί και η αντίστοιχη κατάθεση της εκλογικής αποζημίωσης και για όσους "τυχερούς" συμμετείχαν και στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 15/10/2023.

Κλείνοντας να τονίσουμε πως μέσα από την ειδική πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, δικαίωμα να αιτηθούν εκλογικής αποζημίωσης είχαν πέρα από τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, έφοροι και αναπληρωτές έφοροι, αντιπρόσωποι δικαστικών αρχών, διερμηνείς και γραμματείς εφορευτικών επιτροπών.







ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές