O "Θείος Γιώργος" μπήκε στο facebook

"Στο μαγαζί" του "Θείου" βρέθηκα ως δόκιμος δημοσιογράφος το 2003 και πριν καλά-καλά προλάβω να μπω στα κόλπα αυτός φρόντισε να το αδειάσει από κάθε λογής έμψυχο δυναμικό κάνοντας έτσι το μαγαζί του υλικά οικοδομών. Από τότε τον βλέπω μόνο στο γυαλί και τον ακούω στο ραδιόφωνο.

Δεν με ενδιαφέρει η επαγγελματική δραστηριότητα του "Θείου" - εδώ παλεύω να διατηρήσω την δική μου επαγγελματική πορεία στον χώρο των Μ.Μ.Ε.- , ωστόσο διαπιστώνω εδώ και πολύ καιρό που τον ακούω να τα χώνει αντιμνημονιακά μέσα από το ραδιόφωνο του "ανηψιού", πως τελικά αποδεινύεται ότι είναι 1000 φορές καλύτερος ο δημοσιογράφος-ρολίστας-entertainer-opinion leader παρά ως αφεντικό. Κι αυτό αποτελεί δική μου άποψη. Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές και διαφωνείτε ... δικαίωμά σας !

Ξαφνικά λοιπόν ο δημοσιογράφος-ρολίστας-entertainer και καθοδηγητής γνώμης κύριος Τράγκας μας την βγήκε επικοινωνιακά στη στροφή και τσουπ, έσκασε μύτη στα λιμέρια του internet social networking δημιουργώντας το δικό του προφιλ στο facebook μετά από τα blogs που έχει δημιουργήσει.

Κατά πως φαίνεται, δεν του έφτανε το ραδιόφωνο και η τηλεόραση για να λέει τα δικά του, θέλει τώρα και στο internet να εξαπλώσει το σκεπτικό του.

Ρε συ "Θείε", καλά τα λες αλλά δεν παύεις κι εσύ να αποτελείς μέρος του συστήματος όπως και πολλά ακόμα καλόπαιδα του σιναφιού. Δεν χαλαρώνεις λιγάκι σπίτι σου να ξαποστάσεις μεγάλος άνθρωπος !

Έχω κι άλλα για 'σενα αλλά βαριέμαι να γράφω τώρα ... θα στα ξαναχώσω αργότερα !

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές