Η Τελευταία εκπομπή του "Άγρυπνου" στον Real

Όλο αυτό το διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου, συντροφιά μου στις ήρεμες στιγμές ξεκούρασης που μπορούσα να έχω ήταν πάντα το ραδιόφωνο, είτε στην συμβατική είτε στην διαδικτυακή του μορφή. Ωστόσο, μια εκπομπή με κέρδισε για την διαφορετικότητά της στην βραδυνή ζώνη και αυτή δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από αυτή του "Άγρυπνου" Μάνου Τσιλιμίδη στον Real.

Από το blog αυτό είχα την δυνατότητα να κάνω live stream με banner την εκπομπή του Μάνου όλο τον χειμώνα. Είχα την τύχη να τον γνώρισω και προσωπικά σε κάποια φάση πέρσυ το καλοκαίρι και κόλλησα αν και παραδέχομαι πως και το "Ανεμολόγιο" του Κωνσταντίνου Λαβίθη ήταν μια απο τις εναλλακτικές μου τις ώρες της βραδυνής ακρόασης.

Τώρα βέβαια, τα πράγματα άλλαξαν στον βωμό της ακροαματικότητας. Η "ραδιοβάρκα" έπιασε "ντόκο" , ο λύκος άλλαξε βουνοκορφή και από το Φάληρο ανέβηκε στην Κηφισίας και έχονται κι άλλες αλλαγές προφανώς.

Σαν ελάχιστο φόρο τιμής λοιπόν, για τις στιγμές που μας χάρησε με την "ραδιοβάρκα" του ο Μάνος Τσιλιμίδης, θα σας παρακαλέσω να αφιερώσετε 3 ώρες ακούγοντας την τελευταία εκπομπή του "Άγρυπνου" από το παρακάτω link ... και αν θέλετε φυσικά να την "κατεβάσετε" για το αρχείο σας !

"Άγρυπνε" ...θα τα ξαναπούμε σύντομα !


ΤΟ LINK ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ : http://www.mediafire.com/listen/au1o7t18adjdibt/Manos_Tsilimidis_17-08-2013_(_Telos_agripnou_).mp3

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές