Μόνο στην Ελλάδα τέτοια νοσηλευτική πρόβλεψη !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ...ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!

Διάβασα ένα newsletter που ήρθε στα εισερχόμενά μου και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω το πως προέκυψε μια τέτοια παρανοϊκή νοσηλευτική πρόβλεψη ...

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο που αναδημοσιεύω από το MedicalNews και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό !!! :

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλεψη του ΕΣΥ για κάλυψη νοσηλίων ύστερα από… δάγκωμα καγκουρό!
Δεν πρόκειται για κάποιο ανέκδοτο αλλά για την ελληνική πραγματικότητα που ξεπερνάει τα όρια κάθε φαντασίας…
Το ακόμα χειρότερο είναι πως η πρόβλεψη οφείλεται σε… αυτολεξεί μετάφραση από το πρόγραμμα υγείας της Αυστραλίας που κανείς δεν είχε αντιληφθεί μέχρι εχθές!
Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας κατά την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή όταν απαντώντας στην ερώτηση για τα Κλειστά Ενοποιημένα Νοσήλια (ΚΕΝ) της βουλευτή των ΑΝΕΛ Χρυσούλα Γιαταγάνα:
«Γιατί η Ελλάδα δεν αντιγράφει την Αυστραλία;» ανταπάντησε πως το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό… ότι δηλαδή τα ελληνικά ΚΕΝ έχουν φτιαχτεί με βάση τα αυστραλιανά πρότυπα!
Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης: «Τα Κλειστά Ενοποιημένα Νοσήλια που έχουμε στην Ελλάδα σήμερα έχουν φτιαχτεί βάσει των προτύπων της Αυστραλίας. Γι’ αυτό και πρέπει να σας πω πως λόγω του ότι φτιάχτηκαν πιστά βάσει των προτύπων της Αυστραλίας, τους ξέφυγε και έχουμε και ένα ΚΕΝ για δάγκωμα από καγκουρό! Το ξέρετε; Γιατί έκαναν επακριβή μετάφραση και έτσι προβλέπουμε στα νοσοκομεία τι θα πληρώσουμε αν σε δαγκώσει καγκουρό!»
Και ο υπουργός Υγείας κατέληξε λέγοντας: «Εάν εσείς βρείτε καγκουρό στην Αθήνα να σε δαγκώσει γράψε μου».

ΗΜΑΡΤΟΝ !!! 
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές