The biggest game in the world ... τηλεοπτικό deja vu !

Παρακολουθώντας στον ΑΝΤ1 το "The biggest game show in the world", παρατηρώ πως είναι σαν να γυρίζω τον χρόνο πίσω για δυο λόγους.

Ο ένας είναι ο πρώην reality farmer Ηλίας Βαλάσης. Ο Ο.Υ.Κ.ας που τώρα δηλώνει ηθοποιός , συμμετέχει στο "μεγαλύτερο (τηλεοπτικό) παιχνίδι του κόσμου" και τείνει να γίνει βασικός καθοδηγητής των συμπαιχτών του και γητευτής του baby μοσχαριού που ο Γάλλος φλώρος διαιτητής αφήνει αμολητό να βγεί παγανιά.

Είναι σαν να γυρίζω λοιπόν, πίσω τον χρόνο και να βλέπω τον ίδιο πρωταγωνιστή απλά ... σε διαφορετικό έργο. Όσο για τον Olivier, την φλωρούμπα με τα ασπρόμαυρα ρούχα, έχω την εντύπωση - χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος - πως αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τον δεύτερο λόγο για τον οποίο νιώθω το τηλεοπτικό deja vu.

Νομίζω λοιπόν πως ήταν ο βασικός διατητής στα "Παιχνίδια χωρίς σύνορα" που βλεπαμε πρίν χρόνια στους δέκτες μας μέσω της ΕΡΤ.

..."Παιχνίδια χωρίς σύνορα" , δεν χόρταινα να βλέπω τα επισόδεια των παιχνιδιών ! Ήμουν λίγο πιο μικρός φυσικά τότε, αλλά τα κοστούμια με τις  καρτουνίστικες φιγούρες, τα χρώματα και η τρέλα των παιχτών μου άρεσε πάρα πολύ. Κάπως έτσι είναι και το biggest game.

Η διαφορά είναι απλά πως το μεν ένα ήταν παραγωγή eurovision με εμπλοκή των κρατικών τηλεοπτικών σταθμών και συμμετοχή παιχτών από δήμους των κρατών που έπαιζαν, ενώ το biggest το προβάλλει το κανάλι του Αμαρουσίου και οι παίχτες είναι επίλεκτοι.

Βλέποντας την Νάντια Μπουλέ να κάνει κόρτε με τον Ισπανό και να φορτσάρει τους Έλληνες παίχτες ζώ μια εξελιγμένη μορφή των "παιχνιδιών χωρίς σύνορα" , ωστόσο προσωπικά την χαρίζω την τηλεθέασή μου στον ΑΝΤ1 τις Παρασκευές χωρίς πρόβλημα.

Μακάρι να επιστρέψουν κάποια στιγμή στην οθόνη μας και τα "Παιχνίδια χωρίς σύνορα". Απαιτώ παρόλα αυτά, την συνέχιση του "Biggest game in the world" και την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές