"Στη γειτονιά των αγγέλων" και ο Σάκης Μπουλάς !

Το να αναπαράγουμε την είδηση του θανάτου του Σάκη Μπουλά είναι ανώφελο καθώς και πολλά βίντεο από δηλώσεις φίλων καλλιτεχνών του εκλειπώντος είδαμε και είδατε - και πολλές τρολιές για τον θάνατο του Μπουλά είχαμε δεί όλο αυτό το διάστημα στο διαδίκτυο καθώς πολλοί έσπευσαν να τον πεθάνουν πριν την ώρα του ... μακάβριο πράγμα ρε γαμώτο !

Στεναχωρήθηκα προσωπικά στο άκουσμα της είδησης της απώλειας αυτού του σημαντικού εκπρόσωπου της γενιάς του στην καλλιτεχνική σκηνή της χώρας. Πλέον στην "παρέα" έχουν μείνει λίγοι ... Ζουγανέλης, Φιλιππίδης, Χαϊκάλης, Τσακνής, Μαχαιρίτσας, Σταρόβας ... ποιόν άλλο να αναφέρω, δεν ξέρω - σίγουρα κάποιους έχω αφήσει απ΄έξω ... κι αυτούς ενδεικτικά τους ανέφερα.

Στο proagelos.gr ήθελα να βάλω μια φωτό που να τον δείχνει καταβεβλημένο. Η φωτό που διάλεξα είναι σαν να λέει ο ίδιος σε όλους μας με μια χειρονομία ..."παιδιά μέχρι εδώ ήταν, sorry !" , νομίζω. Άσχημο πράγμα η παλιοαρρώστια πάντως - ξεπαστρεύει κοσμάκι τζάμπα και βερεσέ ... και να πεις πως φέυγει κανένας "άχρηστος"; ... όλο άνθρωποι που αξίζουν φεύγουν ρε γαμώτο !

Πιστεύω πως αν υπάρχει η περιβόητη "γειτονιά των αγγέλων", ο Σάκης Μπουλάς θα πρέπει να έχει ήδη βρεί κάποιο σύννεφο για να γαληνέψει η ψυχή του. Ωστόσο στην μνήμη όλων θα βρίσκεται πάντα ... για να μην πω πως θα αρχίσουν οι χαζές θεωρίες συνωμοσίας που θα τον θέλουν να βρίσκεται ζωντανός κάπου μαζί με τον Ελβις Πρίσλευ και τον Μάικλ Τζάκσον !

Καλό Παράδεισο ΦΩΝΑΡΑ ! ...


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές