Βραδιά Freakyς !

Συνηθίζω να κάνω κριτική την βραδιά του τελικού της Eurovision αλλά είναι η πρώτη φορά που ένας Ελληνικός τελικός με κάνει να ποστάρω τα σχόλιά μου !

Αφού ξαναείδα Καπουτζίδη και Βανδή στην παρουσίαση της βραδιάς, είδα 800 πλάνα τον Λιάγκα και άλλες τηλεοπτικές περσόνες και "ξέρασα βατράχια" με την αφάνα της Μελίνας απ΄τους Vegas, έπρεπε να δω και τα κομμάτια για να σχηματίσω άποψη.

Στα promo videos πίστεψα πως θα γίνει μάχη μεταξύ των "φρικοκάγκουρων" και της Josephine με τον dj "μοιάζω σαν τον Αιμίλιο Λιάτσο αλλά είμαι πιο νέος" Mark Angelo ! Όσο για Κρυσταλία και Μαρτάκη, με την καμία δεν θα πέρναγαν.

Με τα "Χριστέ και Παναγιά μου" και τα "...θάλασσα-Παντάνασσα" χαϊρι και προκοπή δεν έχει ... εκτός αν η βραδιά του διαγωνισμού ήταν μια ευγενική χορηγία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Παράλληλα με τον διαγωνισμό άκουγα στον Σπορ FM τους Playboys να κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για τον Ελληνικό τελικό. Τους έστειλα ένα σωρό μηνύματα στον λογαριασμό τους στο facebook ...

Ενδεικτικά:

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ - ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ, ΠΕΤΑΞΑ ΤΗ ΒΕΡΑ , ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ... ΤΟΛΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ... ΤΙ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ !!!

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗ ! ΑΧ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ , ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : ΑΠΟ ΤΑ 4 ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΦΡΙΚΟΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ... ΨΙΛΟΓΚΑΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΑΜ !

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΧΟΛΗΠΤΗ ;

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠ ΤΗ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ ΜΕ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ 2015

ΡΕ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΑΚΑΚΙ ... Ε, ΣΗΚΩΝΕΙ ΓΚΕΫ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ... ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΡΙΚΟΚΑΓΚΟΥΡΕΣ !

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ !!!

... κι ενώ στεναχωρήθηκα που η Josephine είχε ηχητικά προβλήματα στο live της , γέλασα μέχρι δακρύων με τη διαπίστωση ενός μέλους του γκρουπ των playboys στο fb που έγραψε πως ο Riskykidd μοιάζει τρελά του Ηλία Κασιδιάρη !!!

Για του λόγου το αληθές :

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ  , ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ !!!

Anyway, τα δεκαεξάχρονα ποζέρια αποφάνθηκαν και το αποτέλεσμα είναι τετελεσμένο !

Εμένα μου αρκεί που ξαναείδα την Καιτούλα επι σκηνής !

Btw , για τη συγκέντρωση των απολυμένων του Κουρή γαργάρα όλοι ...




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές