"Εξώπορτα" ...και για Νίκο Στραβελάκη

Αυτό που συμβαίνει με τις αποχωρήσεις σημαντικών κεφαλαίων από τα τηλεοπτικά κανάλια δεν έχει τελειωμό !

Έλλη Στάη τέλος απ΄τον Alpha (...αλλά και που έφυγε απ΄το κανάλι έχει backup το TheTOC.gr, οπότε μια φορά άνεργη δεν μένει), Εύη Φραγκάκη και Νίκος Παναγόπουλος τέλος απ΄τον ANT1, Γιάννης Λάτσιος επίσης off ...και τώρα σκάει "εξώπορτα" και για τον Νίκο Στραβελάκη από το Mega ...

Η κατάσταση με τα media φτάνει στο απροχώρητο. Παρατηρήσαμε πως ακόμα και στο ραδιόφωνο, αθλητικοί συντάκτες να εκφωνούν πολιτικά δελτία ειδήσεων. Περικοπές και άγιος ο Θεός ... όλοι μπορούν να κάνουν τα πάντα, δεν χρειάζονται 500 άτομα, σαν πολλοί μαζευτήκαμε στο μετερίζι της δημοσιογραφίας ...

...και στην εξώπορτα περιμένουν άλλοι πιο φρέσκιοι, να τρουπώσουν με ελάχιστα φράγκα σε ρόλο μπαλαντέρ έτοιμοι να ξεζουμιστούν κι αυτοί στους καιρούς κρίσης που βιώνουμε. Άντε να δούμε ως που θα φτάσει αυτό το πράγμα...

Λίγο πριν την εξώπορτα, διαβάσαμε το "τελευταίο δελτίο ειδήσεων" του Νίκου Στραβελάκη, όπως ο ίδιος αποκάλεσε την αποχαιρετιστήρια επιστολή του ...

...κι αναφέρει χαρακτηριστικά :

Μετά από 26 χρόνια στο MEGA, μετά από χιλιάδες ώρες ζωντανά στον αέρα και μετά από 9 μήνες σε ρόλο διαφορετικό, στη θέση του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ήρθε η ώρα για το τελευταίο...« δελτιο ειδήσεων»!
Ευχαριστώ το MEGA, που μου έδωσε τη δυνατότητα  να πώ εγώ την «είδηση» αυτή. Να γράψω και να ..."παρουσιάσω " το υστερόγραφο ενός δρόμου, που τελειώνει εδώ. Η απόφαση ήταν δύσκολη...αλλά θα ερχόταν κάποτε, γιατί όλα τα πράγματα, όσο ωραία κι αν είναι, έχουν ένα τέλος.
Ήταν 26 συναρπαστικά χρόνια. Δελτία, έκτακτα γεγονότα, εκπομπές... Συγκινήσεις, αγωνίες, ξενύχτια, χαρές, λύπες, μία 24ωρη καθημερινή μάχη για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. 
Και, εκτός απο ειδήσεις, τα αγαπημένα μου αθλητικά! Δεκαπέντε χρόνια στο τιμόνι της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ του MEGA , με CHAMPIOΝS LEAGUE, Εθνική ομάδα στη χρυση δεκαετία της, αλλά και εκπομπές που έγραψαν ιστορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE,ΠΑΜΕ EURO, ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ! 

Σ' αυτόν τον επίλογο, ένα μεγάλο ευχαριστώ: 

Στους δημοσιογράφους ,τεχνικούς  και όλους τους εργαζόμενους στο MEGA, που μαζί μοχθήσαμε και πορευτήκαμε αυτά τα 26 χρόνια.
Στους μετόχους και τα διοικητικά στελέχη του MEGA, που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή ως την τελευταία και στήριξαν έμπρακτα αυτή την πορεία.
Αλλά και στα εκατομμύρια των τηλεθεατών, που μας ακολούθησαν αυτά τα 26 χρόνια και εμπιστεύθηκαν το MEGA για την ενημέρωση τους.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το MEGA, που τόσο αγάπησα - και συνδέθηκα συναισθηματικά μαζί του - να συνεχίσει αυτή τη δυναμική πορεία και στα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Δύσκολα για τη χώρα, αλλά και για τον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.
Επίσης, εύχομαι στους ανθρώπους του MEGA, φίλους και συναδέλφους, που μετά από 26 χρόνια … χωρίζουν οι δρόμοι μας, να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και το ίδιο πάθος τον καθημερινό αγώνα για το καλύτερο αποτέλεσμα. 
 Και να γνωρίζουν, ότι θα τους θυμάμαι πάντα με αγάπη και νοσταλγία. Γιατί...26 χρόνια ήταν αυτά! Πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα. Και... δεν θα ξεχαστούν εύκολα!». 


...εν αναμονή της επόμενης αποχώρησης .


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές