H DPG φέρνει στην Ελλάδα το CNN.gr



Μετά την 24media που έφερε στην Ελλάδα το Huffington Post, μια ακόμα κίνηση προετοιμάζεται αυτή τη φoρά, όπως μαθαίνουμε, από πλευράς DPG για την Ελληνική βερσιόν του διαδικτυακού CNN.

Στην Ελλάδα της κρίσης κατά πως φαίνεται το διαδίκτυο έχει πέραση και πολλοί δημοσιογράφοι στρέφονται προς τα ΄κει δημιουργώντας δικά τους sites. Ωστόσο, μια ιστοσελίδα με το όνομα ενός διεθνούς κολοσσού όπως το CΝΝ θα κέρδιζε αρκετό από το μερίδιο της επισκεψιμότητας ...

Το ζήτημα είναι πως ακόμα και αν δημιουργηθεί το CNN.gr, υπάρχουν πολλοί νέοι και άνεργοι δημοσιογράφοι που περιμένουν στη σειρά να εργαστούν αλλά πάντα "ανακυκλώνονται" στις καρέκλες των μέσων τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα από το "σινάφι".

Την είδηση για την επικείμενη δημιουργία του CNN.gr την αλιεύσαμε από ΕΔΩ . Ευχόμαστε τουλάχιστον το εγχείρημα αυτό να πάρει σάρκα και οστά καθώς κάποτε σχεδιαζόταν να δημιουργηθεί και το τηλεοπτικό CNN Hellas και αντ΄αυτού δημιουργήθηκε το CNN Turk !




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές