Περιπτωσάρα ανθρώπου ...

Οι θρυλικές εποχές εκπομπών του Καναλιού 67 έφυγαν ανεπιστρεπτεί, ωστόσο η περιπτωσάρα ανθρώπου που λέγεται Βασίλης Λεβέντης μπορεί να μην σαπορτάρεται από πίτσες και καφέδες στην καθημερινότητά του πλέον όμως η γραφικότητα φαίνεται πως είναι κάτι που έχει μείνει πάνω του ως κατάλοιπο.

Δεν φτάνει που το σύστημα τον πάει σπρωχτό για να γίνει η Ένωση Φραπέδων Κεντρώων ένα ακόμα κομματίδιο που θα υποστηρίζει τις μνημονιακές πρακτικές, πλασσάρεται και ο ίδιος ο Λεβέντης ως μεταρρυθμιστής και εξυγειαντής της δημόσιας διοίκησης ...τί μας λες ρε Γιώργη !!!

Και μιας και μπήκαμε και σε προεκλογική περίοδο για ακόμα μια φορά, έρχεται η γραφικότητα να συμπληρωθεί με το σποτ της Ε.Κ. που κυκλοφορεί αδέσποτο στο διαδίκτυο για να γελάει ο κόσμος με το σενάριο, τη μουσική επένδυση και τα Je suis Λεβέντης όλων όσων τον δούλευαν από το τηλέφωνο στα χρόνια του Καναλιού 67 κι εκείνος νομίζει πως τώρα των στηρίζουν !!!

Άλλη μια περίπτωση πολιτικού που τον φτύνουν κι εκείνος νομίζει ότι βρέχει ; Θα δείξει ... ίσως φταίνει οι πολιτικές φιλοδοξίες του ανδρός.

Δείτε παρακάτω το προεκλογικό σποτ του κόμματος Λεβέντη κι αν δεν γελάσετε τουλάχιστον θα ξενερώσετε ... 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές