Δυναμική επανέναρξη των εθελοντικών δράσεων της "Γέφυρας Ζωής"

Ο πολυχώρος δημιουργίας και έκφρασης παιδιών και νέων με νοητική  υστέρηση & φάσμα αυτισμού "Γέφυρας Ζωής" , ανακοινώνει στα υπάρχοντα μέλη και υποστηρικτές καθώς και προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο που είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία (νοητική στέρηση - φάσμα αυτισμού) πως με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς 2015-2016, ξεκίνησαν παράλληλα και οι εθελοντικές δράσεις του Συλλόγου μας.

Με αφορμή αυτή σας την εμπιστοσύνη, πραγματοποιήσαμε την Δευτέρα 31 Αύγουστου , δυναμική επανέναρξη των δράσεών μας με τη δημιουργία και νέων τμημάτων, αναγκαίων για τη σωστή λειτουργία του πολυχώρου μας .
Σας καλούμε να μάθετε περισσότερα για εμάς στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Web: http://www.gezo.gr/
http://gefyrazwhs.blogspot.gr/
Facebook: ΓΕΦΥΡΑ-ζωής
 είτε με ένα σας τηλεφώνημα στο 211 21-43-437, είτε με μια επίσκεψή σας στον Πολυχώρο μας , Πελασγίας 133 στο Περιστέρι.
Σκεφτείτε πώς μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε την Γέφυρα Ζώης Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα και να ενισχύσετε το κοινωνικό έργο της !!!
Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας!
Εθελοντισμός - Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις
 Πρέπει να ομολογήσουμε ότι η επιτυχία  της Γέφυρα Ζώης Α.μεΑ. Δυτικού  Τομέα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους εθελοντές μας.
 Η Γέφυρα ζωής δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους εξαιρετικούς αυτούς ανθρώπους, να αναγνωρίζει την αξία του κοινωνικού τους έργου έμπρακτα, να τους επιβραβεύει σε δημόσιες εκδηλώσεις, και να τους λέει πάντα ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Άμεσες Ανάγκες για Εθελοντική Εργασία


Κοινωνική Υπηρεσία

Στην Κοινωνική Υπηρεσία μπορούν να απασχοληθούν τελειόφοιτοι ή σπουδαστές Κοινωνικοί Λειτουργοί, Κοινωνιολόγοι, Κοινωνικοί Ανθρωπολόγοι, Ψυχολόγοι.
Μουσικούς
Στο τμήμα μουσικής οι εθελοντές μπορούν να βοηθήσουν ως εξής να απασχοληθούν 1-2 φορές την εβδομάδα από 1-2 ώρες
Τμήμα Εργοθεραπείας
Εργοθεραπευτές  μπορούν να απασχοληθούν τελειόφοιτοι ή σπουδαστές για να κάνουν την πρακτική τους από το τμήμα Εργοθεραπείας Τ.Ε.Ι. η Ι.Ε.Κ
Δάσκαλοι χορού, χορογράφοι
μπορούν να απασχοληθούν τελειόφοιτοι ή σπουδαστές για να κάνουν την πρακτική τους.

Γραμματειακή Υποστήριξη : 2-3 φορές την εβδομάδα από 2-4 ώρες


ΜΑΖΙ ΧΤΙΣΑΜΕ ΜΙΑ "ΓΕΦΥΡΑ" ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ...

... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ !!!



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές