Τα παιδιά της "Γέφυρας Ζωής" έκλεψαν τις εντυπώσεις στην παρέλαση στο Χαϊδάρι!

Αναπαραγωγή άρθρου που δημοσιεύσαμε στο athensmagazine.gr , λόγω συνεργασίας μας μαζί του.


Τα παιδιά του συλλόγου Α.με.Α. Δυτικού Τομέα "Γέφυρα Ζωής" έκλεψαν τις εντυπώσεις στην παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Χαϊδάρι.

Η "Γέφυρα Ζωής" έχει αναπτύξει πολλαπλές δραστηριότητες μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των εμπλεκόμενων φορέων σχετικά με την υποστήριξη δομών δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και εφήβων με φάσμα αυτισμού και νοητική υστέρηση.

Πρωταγωνιστές φυσικά, πέρα από το Δ.Σ. του συλλόγου και τους εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων, είναι πάντα τα ίδια τα παιδιά που πέρνουν δημιουργικά απογεύματα στις εγκαταστάσεις της "Γέφυρας Ζωής" στο Περιστέρι.

Αυτά τα παιδιά απέδειξαν και την ημέρα της Εθνικής μας επετείου πως μια αναπτυξιακή διαταραχή, όπως ορίζεται ο αυτισμός, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καθημερινότητά τους.

Δικαιολογημένα λοιπόν στην παρέλαση, δέχτηκαν αμέτρητα χειροκροτήματα και με πολύ ενθουσιασμό στάθηκαν άξια μπροστά στα βλέμματα όλων των παρεβρισκόμενων, γονέων και απλού κόσμου που ήταν παρόντες.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές