Βιβλιοπαρουσίαση: Ιστορίες με κακό τέλος!

Παρουσίαση βιβλίου του δημοσιογράφου και διευθυντή του site aftodioikisi.gr, Χρίστου Βούζα!

Για το συγγραφικό "χτύπημα" του αξιόλογου δημοσιογράφου και διευθυντή της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr  , είχαμε γράψει και σε παλαιότερο άρθρο μας.

Αυτή τη φορά το "χτύπημα" του Χρίστου Βούζα, έρχεται με την ανακοίνωση της παρουσίασης του βιβλίου του. Ως δημοσιογράφος λοιπόν, ο Χρίστος Βούζας διάλεξε την αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα) για να παρουσιάσει τα εφτά αυτοτελή διηγήματα που συνθέτουν τις "Ιστορίες με κακό τέλος".

Το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φαρφουλάς λοιπόν, θα γίνει ευρύτερα γνωστό σε όλους, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα. Τόπος συνάντησης; Ε, μη τα ξαναλέμε... η ΕΣΗΕΑ (κι αν δεν ξέρεις πως να έρθεις κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και βάλε για αναζήτηση Ακαδημίας 20).

Για όλους εσάς που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις "Ιστορίες με κακό τέλος" πριν την επίσημη παρουσίαση (...ανυπόμονοι τύποι!) μπορείτε να διαβάσετε την πρόσφατη συνέντευξη του Χρίστου Βούζα ΕΔΩ .

Εμείς θα τα πούμε εκεί το απόγευμα της προσεχούς Τετάρτης. Εσύ θα είσαι εκεί;





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές