Moufanet: Χιουμοράκι που εξοργίζει όσους επικοινωνούν στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.



Έχουν τρελαθεί στο protagon.gr ! Στην ενότητα moufanet του site ανέβασαν κείμενο στο οποίο ούτε λίγο - ούτε πολύ αναφέρουν πως η διερμηνέας νοηματικής του καναλιού της Βουλής, χρησιμοποίησε ερμηνευτικό λεξικό για να χειρονομήσει σωστά το "εκτίθει" του Τσίπρα και την απέλυσαν μάλιστα, με ποινή πρόωρης συνταξιοδότησης. Για του λόγου το αληθές διαβάστε την πλήρη δημοσίευση του protagon ...

Αυτή είναι η δημοσιογραφία ...της μ@λ@κί@ς που δέρνει μερικούς που έχουν όρεξη να δημοσιεύουν μούφες για λίγα παραπάνω κλικ και στην ουσία θήγουν με τα γραφόμενά τους, όχι μόνο την πρωταγωνίστρια της είδησης (την διερμηνέα νοηματικής) αλλά και τις χιλιάδες κόσμου που επικοινωνεί στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα (ΕΝΓ) και εμπιστεύεται την ενημέρωσή του από την συγκεκριμένη διερμηνέα νοηματικής.

Έχουν αναρωτηθεί άραγε εκεί στο protagon, πόσα χρόνια χρειάζονται για να γίνει κανείς διερμηνέας νοηματικής; Μιας γλώσσας, που σε τελική ανάλυση είναι αναγνωρισμένη και δεν είναι απλά χειρονομίες χαβαλέ σαν εκείνες που κάναμε στο σχολείο για να κοροϊδευουμε τους συμμαθητές μας.

Δεν θα μιλήσουμε περί δημοσιογραφικής δεοντολογίας, η οποία στην προκειμένη περίπτωση ...πάει περίπατο. Αυτό που έχει σημασία είναι πως ευτελίζεται με ένα ηλίθιο, κατά τη γνώμη μας, κείμενο ο μοναδικός αναγνωρισμένος τρόπος επικοινωνίας Α.με.Α. με προβλήματα ακοής.

Όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές και επικοινωνείτε στη νοηματική, θέλουμε να πιστέυουμε πως συμφωνείτε μαζί μας. Δυστυχώς παρόλα αυτά, όσο και να αντιδράσετε, προφανώς στο εν λόγω site η μούφα ...πάει σύννεφο!

...και πολύ ασχοληθήκαμε κιόλας!



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές