Θοδωρής Ιακωβίδης: Σήκωσε στους ώμους του ...την Εθνική μας υπερηφάνεια ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Με τη κραυγή "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ" πανηγύρισε την επιτυχημένη προσπάθεια άρσης 190 κιλών στη κίνηση του ζετέ, ο Έλληνας αρσηβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης !

Αυτή η κραυγή ενθουσιασμού βγήκε από το στόμα του στο Ευρωπαίκό πρωτάθλημα U23 που έγινε στην διχοτομημένη ακόμα, μεγαλόνησο. Την Κύπρο μας ! Τη μόνη Ευρωπαϊκή χώρα υπό κατοχή !

Βλέπετε, είναι κάποιες στιγμές που και ο αθλητισμός μπορεί να περάσει μηνύματα πολιτισμού και ήθους. Όλοι βλέπετε τι γίνετε με το μεταναστευτικό ζήτημα. Οι Ευρωπαίοι εταίροι ταχταρίζουν την Τουρκία και ξεχνούν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ σαν κι αυτό της κατοχής στην Κύπρο ...

Οι Έλληνες δεν ξεχνούν... και ο ίδιος ο αθλητής δήλωσε πως σε κάποια πράγματα είναι ιδεολόγος και δεν μπορεί το άδικο. Οπότε αυτή του η κίνηση να βροντοφωνάξει "Λευτεριά στην Κύπρο" βγήκε απο μέσα του, γεμίζοντας ωστόσο σίγουρα, υπερηφάνεια κάθε Έλληνα όπου Γης κι όχι μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο !

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την επιτυχημένη προσπάθεια του Θοδωρή Ιακωβίση και την αντίδρασή του αφότου σήκωσε τα 190 κιλά ! :

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές