MLS : To tablet ΚΑΘΕ ΑΕΚτζή !


Μια απίστευτη συνεργασία έσκασε! Η κορυφαία στο είδος της εταιρία πληροφορικής MLS και η κιτρινόμαυρη Θεά όλων των Ελλήνων, η Α.Ε.Κ.  ενώνουν τις δυνάμεις τους και στα πλαίσια εμπορικής συνεργασίας που στοχεύει στον κάθε φίλαθλο που θέλει να λέγεται "τεχνολογικά ενημερωμένος" φέρνουν στο φως της δημοσιότητας δυο μοναδικά tablets !

To MLS AEK Fan Tab και το MLS AEK fan tab kido !

To MLS AEK Fan Tab είναι μια 8ιντση συσκευή με εκπληκτική ανάλυση 1200x800 IPS, κάμερα 5megapixels και 8GB μνήμη! Χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό και απόλυτα εύχρηστο!

Το "παιδικό" tablet της MLS (εξού και το "kido" στην ονομασία") είναι ανθεκτικό στη σκληρή χρήση, έχει ενδωματωμένες εκπαιδευτικές εφαρμογές είναι 7ιντσο και διαθέτει δυο κάμερες, τετραπύρηνο επεξεργαστή και επεκτάσιμη μνήμη 8GB.

Και τα δυο tablets ενσωματώνουν μοναδικές καινοτόμες λειτουργίες της MLS. Η ενδεικτική τιμή τους είναι 159€ για το tablet των οπαδών της ΑΕΚ και 10 ευρώ φθηνότερο το tablet των μικρών φίλων της Ένωσης.

Κεντρική διάθεση από την ΜLS αλλά θα τα βρείτε επίσης σε γνωστά πολυκαταστήματα καθώς και από τα e-shops της ΑΕΚ και της MLS αντίστοιχα.

ΣΠΕΥΣΑΤΕ !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές