Μουσουλμάνοι: Ο "παράξενος" χαιρετισμός τους !


Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγη ώρα κάποια βίντεο που εμφανίζουν ενα μικρό προσφυγόπουλο σε Ουγγρικό έδαφος αλλά και ένα Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή της Bundesliga (Γερμανικό πρωτάθλημα) , να κάνουν μπροστά στη κάμερα την χαρακτηριστική χειρονομία του "αποκεφαλισμού".

Το ζήτημα με τη συμπεριφορά αυτών των δυο μουσουλμάνων διαφορετικής ηλικίας είναι αν η συγκεκριμένη χειρονομία πρόκειται απλά για μια κακή "μουσουλμανική συνήθεια" ή για ένα σήμα προώθησης της βίας από πλευράς των φανατικών εξτρεμιστών μουσουλμάνων.

Το Βρετανικό site Express.co.uk αλλά και πηγή μας βασισμένη στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν πως αυτού του είδους ο "χαιρετισμός" παραπέμπει σε συμπεριφορά θρησκόληπτου μουσουλμάνου και ως γνωστών, οι μουσουλμάνοι αυτού του είδους πιστεύουν πως όποιος δεν "πάει με τα νερά τους" θεωρείτε ούτε λίγο - ούτε πολύ, άπιστος !

Η συμπεριφορές αυτών των ατόμων κατά πως φαίνεται, σε χώρες όπως η Γερμανία και η Ουγγαρία είναι επιεικώς αποδεκτές. Αν αυτό συνέβαινε στην Ελλάδα άραγε πως θα αντιδρούσαν όλοι;

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά βίντεο: 


أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές