Χρυσή Αυγή: Κοινωνική δράση δροσιάς και ανθρωπιάς ...δια πυρός !


Την ώρα που κάθε τι που γίνεται για το κοινό καλό θεωρείται λαϊκισμός, την ίδια ώρα που εκατοντάδες στρέμματα δάσους κατακάηκαν στάνταρ για να υπάρξει περιθώριο παράνομης υλοτόμησης ή και τοποθέτησης ανεμογεννητριών από εργολάβους, οι πυροσβέστες και οι άνδρες του στρατού που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρα, είχαν απόλυτη ανάγκη να δροσιστούν με κάθε τρόπο.

Αυτή τη δροσιά την προσέφερε με την κοινωνικής της δράση η Χρυσή Αυγή με την τοπική οργάνωση της Δυτικής Αττικής να κινητοποιείται άμεσα για αυτό τον καλό σκοπό. Κανένα άλλο κόμμα ή γενικότερα φορέας δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να νοιαστεί για τους άνδρες που είχαν ως; μοναδικό σκοπό την κατάσβεση της φωτιάς.

Οι φωτογραφίες που ανιχνεύσαμε διαδικτυακά αποδεικνύουν πως στους δύσκολους καιρούς πάντα υπάρχει ανθρωπιά και αλληλεγγύη. όχι από εκείνη τη ντεμεκ αλληλεγγύη των μπαχαλάκηδων. Από τη πραγματική αλληλεγγύη των ατόμων εκείνων που βάζουν πρώτα απ΄όλα τον άνθρωπο και φυσικά την ίδια τους την χώρα !




Επικροτούμε τη δράση της Χρυσής Αυγής και σε κάθε αντίστοιχη δράση εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να τη προβάλουμε !
أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές