ZMAK MY BEACH: Λεύκανση δοντιών, ποδόσφαιρο & πολύ ξύλο μετά ...μουσικής στις 2 Ιουλίου !


Στο πρώτο event του ZMAK ο Αποστόλης Σουβλάκος κέρασε τυλιχτό απ΄όλα στη Julia Nova ! Στο δεύτερο, οι REC έδωσαν το παρόν αλλά η Μαρία Πανταζή έκανε αίσθηση καθώς τα έβαλε με τον DJ Mario (ο οποίος είναι διαθέσιμος για κάθε θηλυκό και το πλήρωσε ακριβά...) και από εκείνη τη στιγμή και μετά οι performers του ZMAK την αντιμετώπισαν με μια διαφορετική ματιά μέχρι τη στιγμή που ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποφάσισε να την εντάξει στη κάρτα αγώνων κόντρα στον Μανωλιό τον Γαλυφιανάκη !

Στο καλοκαιρινό event του ZMAK η "IRON BARBIE" Μαρία Πανταζή δεν θα είναι η μόνη ....celebrity που θα δώσει το παρόν στις 2 Ιουλίου στο Fighters Park του Ρέντη.

Μούσκουλα και λευκά δόντια, μπαλίτσα αλλά και ξύλο μετά μουσικής είναι τα χαρακτηριστικά που στοιχειωθετούν την παρουσία των special guest ΖΜΑΚ ...MY BEACH ! ο γνωστός παρουσιαστής, ο "Mr Λεύκανση" της Ελληνικής τηλεόρασης, Αλέξανδρος Πετρίδης θα είναι εκεί και μαζί του θα βρίσκονται ο αρχηγός του Πανιωνίου Παναγιώτης Κόρμπος και ο επίσης ποδοσφαιριστής Γιάννης Χλωρός.

Στις καρέκλες των "επισήμων" όμως θα βρίσκονται και δυο κυρίες που έτσι και σε πιάσουν στα χέρια τους ...δεν την βγάζεις καθαρή ! Ο λόγος για τη Χριστίνα Λιναρδάτου και την Ελευθερία Παλαιολόγου.

Κι αν όλοι αυτοί οι celebrities, που μαζί με τους υπόλοιπους ZMAK fans, θα παρακολουθήσουν όσα συμβούν στο ρινγκ στις 2 Ιουλίου, δουν τους αγώνες και πιστέψουν πως όλα μοιάζουν σαν "ταινία φαντασίας", αυτό αφήστε να το επιβεβαιώσουν καλύτερα οι "Φίλοι για πάντα" που θα είναι επίσης εκεί !

Δεν ξέρουμε αν στο break μεταξύ των αγώνων, ο Πέτρος Πολυχρονίδης πεί στους "Φίλους για Πάντα" να ροκάρουν για να συμπληρώσουν και μερικές νότες τη διασκέδαση του κόσμου, ωστόσο όσοι θα είστε αύριο στο Fighters Park (Π. Ράλλη 107 - μεταξύ Village Park Ρέντη και Alloy Fun Park) θα περάσετε εγγυημένα ένα ευχάριστο Σαββατιάτικο απόγευμα και θα θέλετε να έρθετε και να ξανάρθετε στα επόμενα events μέχρι το τέλος της χρονιάς !

To proagelos.gr θα είναι εκεί να καλύψει το ZMAK...MY BEACH ! 
Ένα σας λέμε ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ZMAKελειό !!!




أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές