HAGA, ο τιμωρός της αδικίας !!!


Οι μασκώτ συλλόγων σε ποδοσφαιρικό ή μπασκετικό επίπεδο είναι μια ξενόφερτη μόδα η οποία δεν είναι το διαδεδομένη. Κατά καιρούς έχουμε δεί ΄ποδοσφαιρικές μασκώτ όπως την Αλεπού (του Ορνεράκη) η οποία συντρόφευε την Εθνική Ελλάδος τον 1994 στο μουντιαλ των ΗΠΑ αλλά και πολλές αλλες μασκώτ ομάδων μπάσκετ όπως π.χ. τον Μινώταυρο της ομάδας του Ρεθύμνου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε ολόκληρο διαγωνισμό ετσι ώστε να αναδειχθεί η νέα της μασκώτ και να λοιπόν που εγέννετω ... ο HAGA, ο τιμωρός της αδικίας ! Ο HAGA ξεχώρισε ανάμεσα σε προτάσεις όπως ο Φιντέλ, ο Ένως και ο ΑΕΚman. Αυτό γιατί πίσω από την ιδέα του HAGA υπάρχει ολόκληρο storyline καθώς επίσης φωτογραφικό υλικό και promo video της νέας μασκώτ, που μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο site της AEK, με ένα σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ !

Στη μεσημεριανή αθλητική εκπομπή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, "Good ol' boys" έγινε σχετικό αφιέρωμα για τη νέα μασκώτ η οποία ομολογουμένως είναι λίγο ...σκιαχτική !

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόσφατο παρελθόν η ΑΕΚ είχε προσπαθήσει να φέρει στο προσκήνιο μια ακόμα μασκώτ, τον "Σκάτζο", ένα κιτρινόμαυρο σκατζοχοιράκι, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία στο promotion του.


أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές