ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ! Κηδεία ...live μέσα απ΄το Ελληνικό facebook !


Κηδείες σε ζωντανή μετάδοση δεν έχουμε δει πολλές στην Ελλάδα. Ειδικά μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το μυαλό μας πηγαίνει στη ζωντανή κάλυψη της κηδείας της "Εθνικής μας star" Αλίκης Βουγιουκλάκη αλλά και τη πιο πρόσφατη περίπτωση του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

...και εντάξει με την τηλεόραση, είναι ένα μαζικό μέσο που όλοι παρακολουθούμε, όμως στο διαδίκτυο κάτι αντίστοιχο και ειδικά για τα Ελληνικά δεδομένα είναι όχι απλά ασυνήθιστο αλλά αγγίζει τα όρια του εξωφρενικού !

Παρακολουθώντας τις live μεταδόσεις στον παγκόσμιο χάρτη του facebook πέσαμε πάνω στο απίστευτο ... Στην Ελλάδα γινόταν ζωντανή μετάδοση κηδείας ενός νεαρού παιδιού το οποίο, αν κρίνουμε από το κατάμεστο νεκροταφείο, πρέπει να ήταν ιδιαίτερα αγαπητό από τους παρεβρισκόμενους.

Το ΄δαμε λοιπόν κι αυτό ! Ξενίζει πραγματικά το θέαμα της ζωντανής μετάδοσης μιας κηδείας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Το αξιοπερίεργο είναι πως την κηδεία την παρακολούθησαν ζωντανά αρκετοί επισκέπτες του διαδικτύου κι όχι μόνο εμείς που απλά σερφάραμε στο internet.

Δείτε παρακάτω κάποια screenshots που εξασφαλίσαμε και προσέξτε τα σχόλια των viewers:




Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται το γεγονός της μετάδοσης μιας κηδείας με facebook live streaming, μια ψυχή έφυγε από κοντά μας. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι απλά συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού...


أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές