Όλες οι διαφιλονικούμενες ζώνες του πλανήτη!




Δυστυχώς, δεν ζούμε σε έναν όμορφο και αγγελικά πλασμένο κόσμο. Υπάρχουν πολλά σημεία στον πλανήτη μας, όπου οι κυβερνήσεις έχουν προστριβές μεταξύ τους για εδαφικές και όχι μόνο διαφορές.

Αν αναρωτιέστε ποιές είναι λοιπόν αυτές οι περιοχές που έχουν τέτοιου είδους ζητήματα, εδώ έρχεται το metrocosm.com να σας λύσει την απορία. Μπορείτε να δείτε όλες τις διαφιλονικούμενες ζώνες που υπάρχουν στον πλανήτη Γη με ένα σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ !

Εμείς τσεκάραμε τι αναγράφει η ιστοσελίδα σχετικά με τα Ελληνοτουρκικά και δείτε τι εντοπίσαμε:


Βέβαια, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ίσως δεν είναι ιδιαίτερα ενημερωμένη καθώς αναφέρει μόνο το Ελληνοτουρκικό ζήτημα και όχι το θέμα του Μακεδονικού. Μάλιστα στον χάρτη εμφαζίνονται τα Σκόπια ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και χωρίς κόκκινη ζώνη ανάμεσα στη βόρεια αυτή γειτονική χώρα και την Ελλάδα μας.


Ίσως για κάποιους τελικά ισχύει αυτό που είχε πει ο Μητσοτάκης ...πως δηλαδή σε 10 χρόνια το θέμα του ονόματος θα είχε ξεχαστεί...


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές