Regional Media Awards: Δείτε την τελετή απονομής των βραβείων!






Λένε, πως το μέλλον των Μ.Μ.Ε. είναι στο διαδίκτυο και ίσως δεν έχουν και άδικο όσοι το λένε. Βλέπετε, με όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο ιδιοκτήτες μέσων αλλά και οι πρωταγωνιστές αυτών που είναι οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι, ψάχνουν πλέον να βρουν διαφορετικές διεξόδους για να επικοινωνήσουν τις αποψεις τους. Κι εδώ είναι που το διαδίκτυο βοηθεάει πολύ σε αυτό.

Το ζήτημα ωστόσο είναι να αναγνωρίζεται και ο κόπος σου ως αρθρογράφος ή ακόμα και ως ιδιοκτήτης  ή υπεύθυνος ενός μέσου, κι επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα (όπως συνηθίζεται να λέγεται) έδω έρχονται τα Regional Media Awards να επιβραβεύσουν τον κόπο αυτών των ανθρώπων που τα media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή τους.

Η βράβευση των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης λοιπόν είναι πλέον γεγονός και μπορείτε κι εσείς να δείτε τις κατηγορίες, τα μέσα αλλά και τα βραβεία που απονεμήθηκαν, με ένα σας κλικ στο κουμπί παρακάτω !


  • Νεότερη Παλαιότερη
    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

    Άδεια Creative Commons
    Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές