ΕΛΛΗΝΑΣ, ο δεύτερος καλύτερος πιλότος παγκοσμίως !!!



H είδηση έρχεται από το Albacete της Ισπανίας και συγκεκριμένα από την 1η εκπαιδευτική σειρά αέρος του τακτικού προγράμματος ηγεσίας (Tactical Leadership Programme (TLP) που εκτελέσθηκε στην Αεροπορική Βάση Los Llanos.

Πιλότοι κρατών μελών του ΝΑΤΟ επέλεξαν τον Σμηναγό Επαμεινώνδα Παπαδημητρίου της 115 Π.Μ της Σούδας ως τον δεύτερο καλύτερο πιλότο ...που θα ήθελες μαζί σου σε μία αποστολή!

Αυτή η επιλόγή μας κάνει όλους περίφανους ως Έλληνες παρά το γεγονός της δεύτερης θέσης που δώθηκε στον Ιπτάμενο τον Φλεβάρη του 2016. Για τη τρέχουσα χρονιά δεν έχουμε ακόμα ενδείξεις για το αν ο Σμηναγός Παπαδημητρίου ή κάποιος άλλος Έλληνας συνάδελφός του θα ανέβει στη πρώτη θέση κι αυτό το λέμε γιατί είναι αποδεδειγμένη η πτητική ικανότητα των Ελλήνων πιλότων.

O Σμηναγός (Ι) Επαμεινώνδας Παπαδημητρίου είναι ...η φωνή της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων που έχει στην κατοχή της το F-16 "ZEYΣ". Από το 2003 που εισήχθη στην Σχολή Ικάρων, πέρασαν 7 χρόνια ώστε το 2010 να τοποθετηθεί σε θέση πιλότου F-16 Block 50 της 111 Π.Μ./ΣΜΕΤ και την ίδια χρονιά και στην 343 Μοίρα. Στις περισσότερες από τις 1000 ώρες πτήσεις που έχει στο ενεργητικό του, οι 700 είναι μόνο σε αεροπλάνα F-16 !

Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε ... τέτοιους Έλληνες χρειαζόμαστε !!!

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές