Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Μπατή...Θρήνος για την αθλητική δημοσιογραφία της χώρας...

Θρήνος για την αθλητική δημοσιογραφία της χώρας μετά την είδηση του θανάτου του Κώστα Μπατή σε ηληκία μόλις 61 ετών.

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Μπατή, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία την περασμένη Κυριακή στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ αλλά και  της αθλητικής δημοσιογραφίας. Δυο κόσμων παράλληλων για τον Κώστα Μπατή ο οποίος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε από το 1974 ως το 1982 κατακτώντας 4 πρωταθλήματα και δυο κύπελα ενώ μετέπειτα έγινε γνωστός για την εκφώνηση των αθλητικών ειδήσεων στη τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Ο Κώστας Μπατής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8/1/1959 και ήταν πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και διπλωματούχος προπονητής μπάσκετ πρώτης κατηγορίας. Πέρα από την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ήταν μέλος στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων. Με την Παίδων μάλιστα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του '75.

Η ΕΣΗΕΑ σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, τόνισε συν τοις αλλοις την εξέλιξη του θανόντος σε έναν από τους κορυφαίους δημοσιογράφους της Ελληνικής μπασκετικής κοινότητας (και όχι άδικα, ερχόμαστε με τη σειρά μας να συμπληρώσουμε).

Το PROAGELOS.GR Infotainment Online εκφράζει στους οικείους του Κώστα Μπατή τα θερμά του συλλυπητήρια...



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές