Αμερικανός δημοσιογράφος αυνανιζόταν on camera σε τηλεδιάσκεψη μέσω zoom

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από το περιοδικό New Yorker ενώ το CNN έθεσε σε υποχρεωτική άδεια τον διακεκριμένο δημοσιογράφο και νομικό αναλυτή Jeffrey Toobin!

Ο λόγος; Το γεγονός πως ο δημοσιογράφος φέρεται να αυνανιζόταν μπροστά στην webcam που τον συνέδεε σε ζωντανή τηλεδιάσκεψη με συναδέλφους του μέασ από την γνωστή εφαρμογή zoom.

Ο ίδιος, κατα πως φαίνεται ατάραχος, χαρακτήρισε το συμβάν ως "ατύχημα" ενώ τα μέσα ενημέρωσης στα οποία εργάζεται δεν ξεκαθάρισαν αν θα επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά τη διαθεσιμότητα και την υποχρεωτική άδεια στην οποία τέθηκε άμεσα.

Για το περιστατικό, ο ίδιος ο "πρωταγωνιστής" δήλωσε στο Vice: «Έκανα ένα ντροπιαστικά ανόητο λάθος, πίστεψα πως ήμουν εκτός κάμερας. Απολογούμαι στη γυναίκα μου, την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους μου» και καταλήγει ...«Πίστεψα πως δεν ήμουν ορατός στο Zoom. Νόμιζα πως κανείς στην κλήση στο Zoom δεν μπορούσε να με δει. Νόμιζα πως είχα βάλει το βίντεο του Zoom στο mute». Δικαιολογίες φυσικά που δεν αναστρέφουν το συμβάν.

Όπως είναι λογικό, μια ...μ@λ@κ$@ ενός δημοσιογράφου μπορεί να βλάψει ακόμα και τον Ντόναλντ Τραμπ εν μέσω προεκλογικής περιόδου καθώς ακυρώθηκαν όλες οι προωθητικές ενέργειες για το πρόσφατο βιβλίο του Toobin για τον Αμερικανό Πρόεδρο.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές