Νεκρός ο τραγουδιστή των “σουξέ” Τόλης Τσιμογιάννης


Την είδηση του θανάτου του Τόλη Τσιμογιάννη κοινοποίηση με ανάρτησή της στα social media, η σύζυγός του με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Έφυγες καρδούλα μου, έφυγες. Μου άφησες ένα κενό και πόνο. Πάντα με ρωτούσες τι να κάνουμε, τώρα δεν με ρώτησες τίποτα, πήρες την απόφαση μόνος. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ. Εγώ σε περιμένω να γυρίσεις πάλι στο σπίτι μας άγγελε μου», έγραψε η σύζυγος του Τόλη Τσιμογιάννη.


Το βιογραφικό του Τόλη Τσιμογιάννη

Ο Τόλης Τσιμογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Ο μεγάλος του αδελφός εργαζόταν σαν μουσικός και κάπως έτσι ξεκίνησε και η δική του ενασχόληση με τη μουσική.

Το 1983 έκανε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θα σ’ Αγαπώ Παντοτινά», ενώ το 1984 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μα δεν Ήρθες Εσύ».

Το 1990 ο Τόλης Τσιμογιάννης κυκλοφόρησε τον δίσκο «Κρύβε Λόγια», στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και το πιο γνωστό τραγούδι του «Και κάνεις και Ζημιές».ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές